OM EB

Ekobryggeriet lanserades våren 2017 och erbjuder idag Sveriges främsta ekologiska premiumtonic – och det är vi såklart orimligt stolta över! Ekobryggeriets tonic är både ekologisk och premium. Inte det ena eller andra, utan både och samtidigt. Det är viktigt för oss att visa världen ett hållbart och ekologiskt sätt att producera produkter av högsta kvalitet. För oss är det en självklarhet och nu vill vi inspirera fler företag till att se möjligheterna med en hållbar produktion. Vi har självklart mycket kvar att lära men tycker det viktigaste är att börja någonstans! Alla kan och bör bidra till en mer hållbar värld!

 
VARFÖR KRÅNGLA TILL DET?

Ekobryggeriet ägs av The Nordic Soda Company AB, ett bolag med sina rötter och sitt kontor i Norrköping. Själva tonicen produceras i vad vi tycker är Sveriges vackraste fabrik på Österlen i södra Sverige. Ekobryggeriets Nordic Tonic innehåller inget mer än naturliga aromer, kolsyrat vatten, ekologiskt socker och citronsyra som surhetsreglerande medel. Samt tonicen bittra smak såklart. Varför krångla till det undra vi? Vi är så oerhört stolta och tacksamma för alla de fantastiskt fina omdömen vi har mottagit. Tonicen verkar uppskattas av alla – från de ivriga hemmakockarna till bartenders på proffsnivå. Så kul tycker vi! 

 

EKO & REKO

När man är stark måste man vara snäll, det är sedan gammalt. Och förutom att driva ett framgångsrikt företag vill vi hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. I och med det har vi skapat devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp. För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst. Vi ser det som framtidens företagande! 

 

THE NORDIC SODA COMPANY

Ekobryggeriet ägs alltså av The Nordic Soda Company AB, ett litet företag från Norrköping med stora drömmar om världen. Och hittills har företagsresan gått ganska bra! På bara tre år har företaget tagit sina två varumärken Ekobryggeriet och The Dirtwater Fox Brewery till marknadsledande positioner inom sina respektive segment. Gemensamt för The Nordic Soda Companys två varumärken är det ekologiska och hållbara tänket. The Dirtwater Fox Brewery erbjuder till exempel en ekologisk läsk utan färgämnen och onödiga tillsatser. Varför måste Cola vara brun? Samtidigt är The Nordic Soda Company ett relativt nystartat företag med mycket kvar att lära. Men det ser vi endast som positivt. För vi måste ju börja någonstans, eller hur!

Vill du hälsa på Ekobryggeriets lillbrorsa? Klicka här för att komma till The Dirtwater Fox Brewery!

The Nordic Soda Company
Koppargatan 18
60233, Norrköping
Kontakt:
info@nordicsoda.se
+46 11 496 41 50