AVSLUTAD EMISSION

Emissionen är stängd för den här gången
VAD HÄNDER NU?VAD ERBJUDER VI?
VAD HÄNDER NU? 

 

Emissionen för Ekobryggeriet AB är nu stängd. Alla ni som tecknat er i emissionen har blivit tilldelade önskat antal aktier. Mellan 30 juli – 30 augusti kommer dina tilldelade aktier registreras i aktieboken. Avräkningsnota på er investering kommer skapas vid registreringen av emissionen. Datum är ungefärligt och beroende på när vi får nödvändig information från Bolagsverket. 

Vi är också i full gång med att ta fram de premier som ni, beroende på storlek av investeringen, kommer få. Vi skickar ut detta till er under hösten. Vissa av er kommer också få gå på tonicprovning och fabriksbesök. Vi återkommer till er med närmare information under hösten.

 

Vi är så glada att ni vill vara en del av vår fortsatta resa!

 

Bästa hälsningar,

Ekobryggeriet

invest@ekobryggeriet.se

 

 

 

 

 

VARFÖR EKOBRYGGERIET?
 
Ekologisk tonic

Hållbarhet är något som Ekobryggeriet sedan starten värderat högt. Just därför är all vår tonic ekologisk. Det är viktigt för oss att visa världen ett hållbart och ekologiskt sätt att producera tonic av högsta kvalitet. För oss är det en självklarhet och vi vill inspirera fler företag till att se möjligheterna med en hållbar produktion.

 
Marknadsledande i DVH inom premiumtonic

När kunden själv får välja så väljer de Ekobryggeriet. Vi finns listade på alla Sveriges stora kedjor inom dagligvaruhandeln. Jämfört med våra konkurrenter tar vi flest marknadsandelar i dagligvaruhandeln på den svenska marknaden, i kategorin premium tonic. På tre år har vi blivit störst i Sverige*. Det är vi jäkligt stolta över. Sett över det senaste rullande helåret är vi nummer två.** Kan vi bli störst i världen? Det återstår att se. 

 

Dubbelt så stor tillväxt i förhållande till marknaden

Föregående år växte vi med 107% medan kategorin i övrigt växte med 49%. Detta innebär att vi växer mer än dubbelt så snabbt som marknaden.

*Källa: Nielsen ScanTrack, TOTAL DVH, Vecka 1-12, 2020, andelar i sålda enheter inom segmentet Premium tonic, The Nordic Soda Company’s segmentering har använts.
 
**Källa: Nielsen ScanTrack, TOTAL DVH, Rullande helår vecka 12, 2020, andelar i sålda enheter inom segmentet Premium tonic, The Nordic Soda Company’s segmentering har använts.
Vad ingår i investeringen?

Den minsta summan att investera är 1500kr. De som investerar mer får extra fördelar efter hur mycket de investerar.

Samtliga som investerar får
De som investerar mer får


Ett kolli tonic

Merchpaket med tvål, doftljus och kapsylöppnare

Tonicprovning

Fabriksbesök och lunch

Middag med VD och grundarna och övernattning

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

För frågor om emissionen, aktieteckning med mera:
info@nordic-issuing.se
För andra frågor:
invest@ekobryggeriet.se

The Nordic Soda Company
Koppargatan 18
60233, Norrköping

 

Kontakt:
info@nordicsoda.se
+46 11 496 41 50