REKO, EKO & PREMIUM

Sveriges främsta ekologiska premiumtonic

Sveriges främsta!

Ekobryggeriet erbjuder Sveriges främsta ekologiska premiumtonic. Det är vi såklart väldigt stolta över. Ekobryggeriets tonic är ekologisk och premium. Inte det ena eller det andra utan både och samtidigt. Tonicen är producerad på Österlen i Sverige och innehåller endast ekologiskt socker, naturliga aromer, kolsyrat vatten och citronsyra som surhetsreglerande medel. Självklart med den bittra smaken av tonic. Reko, eko och premium helt enkelt!

 

 

Med nordiska
smaker

Ekobryggeriets tonic finns i smaker inspirerade av nordisk natur och kultur. Vi har smaken av den svenska granskogen i Nordic Tonic Spruce Shoots, smaken av trädgårdens rabarber i Nordic Tonic Rhubarb och smaken av skandinavisk jul i Nordic Tonic Clove – bara för att nämna några. Prova dig fram vilken som är din favorit! 

 

 

A third 
to the world

Förutom att driva ett framgångsrikt företag är det viktigt för oss att ge tillbaka till världen. Därför lever vi under divisen ”A third to the world”. Det innebär att vi skänker en tredjedel av vår vinst till välgörande ändamål. Vi är inga välgörenhetsproffs, men vi gör vad vi kan för att vi alla ska få en bättre värld att leva i. Vi ser detta som framtidens företagande. 

 

 

Två nya smaker
till hösten!

Äntligen, äntligen, äntligen kan vi presentera våra två nya tonicsmaker. Nämligen Blåbär och Hjortron! Två fantastiskt goda smaker som passar utmärkt som bas i din drink eller att dricka precis som den är. Och självklart är båda smakerna ekologisk producerade och har EU-lövet som ekologisk märkning. Provsmaka och se vilken som är din favorit! 

 

 

Om Ekobryggeriet
Kontakta oss
Vill du bli vår återförsäljare?
The Nordic Soda Company
Koppargatan 18
60233, Norrköping

 

Kontakt:
info@nordicsoda.se
+46 11 496 41 00