Produkt

Ekobryggeriet AB erbjuder ekologisk dryck under varumärkena The DirtWaterFox Brewery och Nordic Tonics.

Vi har tagit fram tre smaker av ekologisk läsk; Cola Blanco, Green Apple och Sweet Lemon. Vi har också lagt mycket kraft på att ta fram ett starkt varumärke med attityd; The Dirtwater Fox! Foxen är självständig , oberörd och går sin egen väg utan att bli påverkad av de andra djuren i läskdjungeln!

Vi har även tagit fram 5 olika ekologiska toncis med nordisk tvist i smakerna Besk, Fläder, Rabarber, Granskott och Mer beska.

Vi har kapacitet

Att tillverka ekologisk läsk är svårt. Därför är vi i dagsläget i stort sett ensamma i kategorin svensktillverkad ekologisk läsk.

Vi har med dagens upplägg en produktionskapacitet på runt 3 000 000 flaskor årligen. Det motsvarar ca. 0,8% av svenska läskkonsumtionen på 1 år.

A third to the world

Förutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst! Vi ger en tredjedel av vår vinst till små och stora organisationer som stödjer både sociala och miljöförbättrande projekt. Vi ser det som framtidens företagande!