EKOBRYGGERIET

Ekobryggeriet erbjuder ekologisk tonic med nordisk tvist. Tonicen finns i smakerna Besk, Fläder, Mer beska, Rabarber, Granskott och Kryddnejlika. Ekobryggeriet har även tagit fram en premiumtonic tillsammans med metalbandet Inflames. Förutom tonic på flaska erbjuder Ekobryggeriet även Tonic Sorbet och Tonic Syrup. Ekobryggeriet ägs av The Nordic Soda Company AB.

THE NORDIC SODA COMPANY

The Nordic Soda Company AB är ett Norrköpingsbaserat företag som producerar ekologisk dryck i form av Ekobryggeriets tonic och läsk från Dirtwater Fox Brewery. Grundarna till företaget heter Marcus Nyberg, Thomas Jensen och Daniel Gustafsson.

Vill du kontakta The Nordic Soda Company klicka här!

DIRTWATER FOX BREWERY

Klicka här för att hälsa på brorsan Dirtwater Fox!

A third to the world

Förutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst! Vi ger en tredjedel av vår vinst till små och stora organisationer som stödjer både sociala och miljöförbättrande projekt. Vi ser det som framtidens företagande!