Gör som den listiga räven – välj din egen väg

Räven är ett listigt och klokt djur som väljer att gå sin egen väg. Det tänkte vi på när vi utvecklade The Dirtwater Fox ekologiska läskedrycker. Vi valde bort färgämnen och konserveringsmedel. Här samsas istället ekologiskt socker, frukt- och bäraromer, citronsyra med vatten och kolsyra. Resultatet har blivit en egensinnig och annorlunda dryck med känsla för vad konsumenten uppskattar. Enkelt och smakfullt helt enkelt. Och du – vi pastöriserar också läsken för bra hållbarhet på naturlig väg. Smart eller hur?

Välj mellan Cola Blanco (vem har bestämt att cola måste vara brun?), Sweet Lemon och Green Apple.

Produceras i Sverige med EU-lövet som ekologisk märkning.

Ingredienser

Kolsyrat vatten, ekologiskt socker från icke EU-jordbruk, surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom.
ingred-green-apple

Ingredienser

Kolsyrat vatten, ekologiskt socker från icke EU-jordbruk, surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom.ingred-cola-blanco

Ingredienser

Kolsyrat vatten, ekologiskt socker från icke EU-jordbruk, surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom.
ingred-sweet-lemon

Unik ekologisk läsk

Vi har lyssnat på konsumenternas önskemål och varit snabba och smidiga som räven! På några få månader har vi erövrat detaljhandeln med denna annorlunda ekologiska dryck.

Vår vision är att du och alla andra ska uppskatta vår satsning på en helt ny typ av läsk – den ekologiska! Made in Sweden.

Du som köper läskedrycker från DirtWater Fox Brewery kan känna dig säker på att innehållet svarar mot gällande EU-regler för ekologisk livsmedel.

Märkningen SE-EKO-07 får endast placeras på ekologiska produkter.

Återförsäljare sökes!

ÅF sökes till Sveriges mest annorlunda dryckeskoncept. Vill du representera och utveckla en stark och unik idé på en växande ekologisk läskmarknad?

Med naturen som ledstjärna har vi på Ekobryggeriet utvecklat läskprodukter för en miljömedveten publik. Ekobryggeriets vision är att vara en One Stop Shop för svensktillverkad ekologisk läskedryck. Här ska du kunna välja ekologisk dryck för flera olika målgrupper.

Konsumenter som köper läskedrycker från Ekobryggeriet kan känna sig säkra på att innehållet svarar mot gällande EU-regler för ekologisk livsmedel. Ekobryggeriets sortiment har märkningen SE-EKO-07 som endast får användas på ekologiska produkter.